Diverse activiteiten geannuleerd

In verband met het Corona virus moeten wij helaas mededelen dat een aantal van onze activiteiten van deze maand niet door gaan. Het gaat hierbij om de volgende activiteiten:

13 maart: NL doet dag van het Oranjefonds

13 maart: BINGO middag

18 maart: Mee Eetcafé

25 maart: Carrousel kindermiddag

Inmiddels zijn ook de activiteiten die voor april en mei gepland waren geannuleerd!

Met vriendelijke groet,

Stichting Villa Vonk

Naailes onder leiding van een vakkundige coupeuse

Er zijn weer een paar plekken vrijgekomen op de naailesochtend! Elke dinsdag van 09.00-11.30 uur is er bij Villa Vonk een cursus naaien. Er zijn volop naaimachines , patroonboeken en materialen aanwezig. Stof moet u zelf meenemen. U werkt aan uw eigen opdracht onder leiding van een vakkundig naaidocente. Uw eigen bijdrage is € 10,- per maand. Dit is inclusief koffie en thee.

Geef u snel op via info@villavonk.nl

Ontbijten bij Villa Vonk

De bewoners in Oudeland zijn gestart met het wekelijkse kinderontbijt. Samen met de school zijn we een ware bakkerij gestart, waar activiteiten voor jong en soms ook oud gaan plaatsvinden. Te denken valt aan workshops krentenbollen bakken, je eigen verjaardagstaart maken met een gezellige oma of buurman, een theesalon voor ouderen, bediend door de 6-jarige 'obers'!

Lees meer

Villa Crea Dagen

Van alles wat, voor iedereen!

Wilt u gezellig meedoen? Geef u dan snel op, VOL=VOL!

21 Maart 2017 starten wij met de Villa Crea Dagen, voorlopig op dinsdagen van 11.00-14.00 uur. Deze middagen zijn bedoeld voor iedereen van 16-96 jaar oud die het leuk vinden om creatief te zijn. U kunt hierbij denken aan borduren, breien, kaarten maken, kleien, beeldhouwen, schilderen, naaien, scrapboeken maken, fotolijstjes versieren, kleding versieren, sieraden maken; noem maar op!

Lees meer

Kerststress bij velen voorbij

Zaterdag 17 december werd het jaarlijkse kerstdiner georganiseerd bij Villa Vonk.
Met een geweldige uitstraling van veel enthousiaste vrijwilligers en een op-en-top verzorgde 7 gangen menu, resulteerde de avond in goede sfeer. Met bijna 100 tafelgasten was de zaal behoorlijk gevuld met veel gezelligheid, tevredenheid en uiteraard een delicieuze maaltijd. Oh wat geeft het een voldoening, als iedereen genoten heeft. En ook de kerstman was er bij! Zie hier de foto's.

Lees meer

Partners