Menukaart Mee Eetcafé 23 oktober 2019

Bij veel ouderen zien wij vereenzaming, isolering en een behoefte aan contact. Bij het Mee Eet Café dat wij eens per maand op (meestal) de één na laatste woensdag van de maand houden vinden deze maar ook jonge mensen een buurman of vrouw voor een gesprek en wat nieuwe contacten. Kosten € 4,50 voor 3-gangen incl. sap/koffie/thee.

Menukaart

Voorgerecht: Ossenstaartsoep

Hoofdgerecht: Runderstoofpotje met gekookte aardappelen en gemixte groenten

Nagerecht: Vruchtentaartje van biscuitmix, gevuld met banketbakkersroom en vruchtenjam

Koffie of thee

€ 4,50 incl. sap en koffie/thee

Fles wijn aan tafel verkrijgbaar: € 5,-

Walking Dinner: Culinaire wandeling door de wijken

Eerste editie: Zaterdag 19 oktober

Woon je in Tussenwater, Oudeland, Centrum, Middengebied of Nieuw-Engeland? Hou je van lekker eten, gezelligheid, en kun je wel wat beweging gebruiken? Wandel je graag maar komt het er gewoon niet zo van? Kook je eigenlijk vaak hetzelfde omdat je niet zo goed weet wat er nog meer bestaat? Vind je het leuk om eens wat andere bewoner van je wijk tegen te komen?

Doe gezellig mee met het Hoogvliet Walkin Dinner! We gaan lekker bewegen, wandelen door de wijken van Hoogvliet van de ene naar de andere bewoner waar we gezellig aanschuiven voor iets lekkers. Iedereen kookt een gang, schenkt een drankje en wandelt de route met de eigen groep mee. 

Hoe werkt het ?

Lees meer

Naailes onder leiding van een vakkundige coupeuse

Er zijn weer een paar plekken vrijgekomen op de naailesochtend! Elke dinsdag van 09.00-11.30 uur is er bij Villa Vonk een cursus naaien. Er zijn volop naaimachines , patroonboeken en materialen aanwezig. Stof moet u zelf meenemen. U werkt aan uw eigen opdracht onder leiding van een vakkundig naaidocente. Uw eigen bijdrage is € 10,- per maand. Dit is inclusief koffie en thee.

Geef u snel op via info@villavonk.nl

Ontbijten bij Villa Vonk

De bewoners in Oudeland zijn gestart met het wekelijkse kinderontbijt. Samen met de school zijn we een ware bakkerij gestart, waar activiteiten voor jong en soms ook oud gaan plaatsvinden. Te denken valt aan workshops krentenbollen bakken, je eigen verjaardagstaart maken met een gezellige oma of buurman, een theesalon voor ouderen, bediend door de 6-jarige 'obers'!

Lees meer

Villa Crea Dagen

Van alles wat, voor iedereen!

Wilt u gezellig meedoen? Geef u dan snel op, VOL=VOL!

21 Maart 2017 starten wij met de Villa Crea Dagen, voorlopig op dinsdagen van 11.00-14.00 uur. Deze middagen zijn bedoeld voor iedereen van 16-96 jaar oud die het leuk vinden om creatief te zijn. U kunt hierbij denken aan borduren, breien, kaarten maken, kleien, beeldhouwen, schilderen, naaien, scrapboeken maken, fotolijstjes versieren, kleding versieren, sieraden maken; noem maar op!

Lees meer

Partners